Post by deogeosecbackquan on Feb 9, 2022 8:29:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettuste võimaldamine ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Mäng on tõesti hea, mulle on meeldinud luua palju erinevaid rõivamustreid ja kujundusi, kuid ühegi rõiva kuju ei saa kujundada, sest mustrit tuleb järgida. Samuti nõuab mäng peaaegu versiooniuuenduste ostmist. See on selleks, et saaksite avada rohkem funktsioone, mis minu arvates peaksid olema tasuta, kuna ma ei maksaks 7 naela juuksurisalongi, mõne meigi ja mõne riide eest, eks?
Ma hindan seda mängu 1 tärniga, sest esiteks on mäng minu jaoks palju tõrkeid tekitanud ja teiseks, enamik asju maksab raha, mis on minu jaoks ebaõiglane. Jah, see väärib täiesti 1 tärni.
see on kõigi aegade halvim mäng, mis on põhjus, miks ma selle hinnangu annan, sest sellel mängul on palju reklaamiprobleeme alati, kui hakkan uut riietust kujundama, hakkab see lihtsalt reklaami näitama, et see on nii masendav ja tunne, et mängib 2 käiku vana see mäng on väga igav, palun ma palun, et te ei mängiks seda gamrit ja ärge kunagi laadige seda alla ja poisid, vaadake palun YouTube'ist Korea parimat Kpop singerat, nagu nad on parimad Just typr BTS ja BLACKPINK, TWICE, EXO, GDARGON, STRAY KIDS JNE .
Nii et ma tõesti ei hooli sellest mängust. See on lõbus, kuid millegi avamiseks peate maksma. Ja teie kliendid küsivad lukustatud asju. Ma tunnen, et see on raha talje. Mul on aga reklaamide vastu häkkimine, võrguühenduseta mängude jaoks lihtsalt katkestage ühendus Internetiga. Annan sellele mängule kaks tärni
nii et kui ma seda mängu esimest korda kasutasin, oli see lahe, aga siis sain ühe taotluse ja see ütles mulle, et pean selle eest maksma oma ägeda rahaga ja kui mul poleks plaastrit, siis ma ei saa seda. kogu krediit, mida vajasin. Teine asi on see, et iga sekund, kui lisatakse, muutub see üsna tüütuks
Allalaadimine võtab liiga palju aega. Ma lihtsalt raiskasin oma andmed, see on nii halvim rakendus, millele te ei oska mõeldagi. Täiesti rahulolematu selle rakendusega. Kuna see sisaldab liiga palju reklaame. Peate seda rakendust ignoreerima. 🤢🤢🤢🤢
See on suurepärane mäng, mis inspireerib teid pärast mängimise alustamist ise riideid valmistama. Pärast seda, kui mu tütar mängima hakkas, hakkas ta ise riideid valmistama!!!
see mäng on watse, mida ma mängisin 10 minutit ja sain umbes 15 reklaami, ainus põhjus, miks ma selle mängu alla laadisin, oli see, et nägin seda teises rakenduses soovitatuna ja eelvaatel/videol polnud reklaame ja kõik oli lukustamata, kui mõned inimesed siia tulid. raha mitte kulutamiseks kulub raha suurema osa meigist vabastamine ja isegi juuste vahetamine ja see on lihtsalt täis reklaame, nii et kui te ei soovi raha kulutada, kuid siiski saate enamiku asju kätte ja teete põhimõtteliselt kõike, ärge seda mängu alla laadige !!!!!!!!
⭕SEE MÄNG ON ÄGE!!⭕ Peaksite selle mängu hankima!! Minu jaoks avas see KÕIK!!!!! See on suurepärane mäng, saate luua rõivaid ja kõike! Nii tore on kujundada selliseid asju nagu rätid, seelikud ja kleidid, isegi kui te ei võida. Ma arvan, et peaksite suure tõenäosusega lisad eemaldama, mis pole palju raha!! 💵❌Sa peaksid selle mängu saama, soovitan s 💯% see on suurepärane!😃😃
mulle meeldis see kunagi, aga nüüd on see niiii aeglane. laadimisekraan läheb lihtsalt 40% peale ja ütleb siis, et mäng on kahjuks peatunud. palun tööta selle kallal 👌
nii hea mäng parim mäng
Mul on kahju, et andsin vaid 2 tärni. Kuid minu probleem on tavalisem. Paljud asjad, mida me vajame, on lukus ja selle avamine maksab päris raha. Ma oleksin sellele andnud 5. Kuid seal on palju materjale, mis lukustatakse, kui seda vajame. Parandage see probleem, mis kõigil on, ja tehke kõik tasuta. Veelkord vabandust, et andsin vaid 2 tärni.
Kui avate rakenduse AD ja kui olete mänguga nii kaugele jõudnud, peate ülejäänud eest maksma, see on halb mäng
Plants vs. Zombies FREE 전략 obs
Neetud reklaamid ei lakka tulemast. Sa ei saa isegi seda mängu mängida, kui reklaame ei ilmu. Samuti sain just selle mängupassi, kus saate reklaami hankida ja rakendustes oste tasuta, SEE ON NALI. kui need on tasuta reklaamid, siis ma ei taha seda. Vabandust, tahaks anda 0 🌟 aga ei saa. Peale selle, et mäng võib olla lõbus, kui saate oma riideliini teha. Väga armas..
See on tore mäng, kuid ..... Me ei saa oma disainilahendusi teha! Milleks see rakendus siis mõeldud on, kui me ei saa ise oma disaini teha!? Nii palju lisasid! Mängu alustades nägin 7 lisa!!! Palun ärge installige seda rumalat rakendust. Kleidi kujundamisel kasutu !!!!!!!!!
Kontseptsioon on hea, noh, teie mängijatelt väljapressitud arendus ja raha pole nii head, et on palju paremaid viise, ja siiski, miks ma näen mängu keskel reklaame? igas minutis on reklaam... pettunud, sest see on armas projekt....
WAAAAAAYYYYYYYYYYYY liiga palju reklaame. Ma saan mängus teha ühe asja ja seejärel suure pika reklaami. Ja selle teeb hullemaks asjaolu, et tegemist on sama kolme kuni nelja reklaamiga ikka ja jälle. Ja see mäng oleks lõbus, kui kliendid ei küsiks pidevalt asju, mida ma pean ostma, et nende tellimusi õigesti täita. Ja siis ma kaotan punkte, kui ma neid ei osta.
OMG! Sellest mängust ei saa küllalt. Mulle meeldib ise teha ja stiilida. Buuut saaksid kõik asjad tasuta teha? Mulle lihtsalt ei meeldi, kui mu vanemad võtavad mängu eest raha. See pole aus teiste inimeste suhtes, kes ei saa maksta naeruväärse summa eest. MUUGE AUSA KÕIGILE. MITTE RIKAD!!!! Ma tahan, et asjad oleksid õiglased, see on kõik.
See aitab mul teada, kuidas oma vanadest kleitidest uusi kleite teha
Ma ei tea, kuidas seda alustada, kuid see mäng on hämmastav. Ma teen seda oma vabal ajal, kui mul pole midagi muud teha, see on parim asi, mida kunagi teha olen, ja kui ma mängin telefoniga, kustub see hüpikaknast välja. saab nii vihaseks, sest pean mängu mängimise lõpetama. kuid ometi on neid natuke liiga palju reklaame, mis ajavad mind närvi, kuid siis ma saan neist lihtsalt mööda ja unustan selle lihtsalt edasi ning jätkan mängu mängimist, annan sellele viietärnilisele mängule, sest see on kõigi aegade parim ajakava.
Mis sellel lollil mängul viga on?! Reklaamis nägi see armas ja lõbus välja! Aga nooooo! 3 peamist asja valesti 1. LIIGA PALJU KUULUTUSI!!! 2. PEAAEGU KÕIK ON LUKUS!!! 3. SEE ON NII FRUSTREERUV!!!! Ärge paigaldage! Ei hoidnud isegi 30 minutit!!! PAH-LEEZE FIX!!! Ei avaldanud muljet, tänan teid väga! 😠😡
See on tõeliselt lõbus mäng, mulle on meeldinud seda mängida, see on väga lahe. Mulle meeldib, kuidas saate oma riietust sobivaks kujundada ja mõnikord peate järgima malli, kuid see on väga lihtne, kui värava käivitamisel pole palju kui proovite seda mängida, pole reklaame iga 2 minuti järel
On vähe asju alguses antud aga muidu lahe
Tere...Mina Nidhi... See on väga tore mäng...Ainult probleem on liiga palju lisamistes ja kui google add tuleb, siis me ei saa uuesti mängu minna...me peaksime selle selgeks tegema mäng ja minge uuesti... Palun värskendage ja parandage see probleem... ma ei vaja lisasid... Kas see on võrgus.... Palun öelge mulle... Kui see lisamisprobleem kaob, võib see olla 4 või 5 tärni.... Tore mäng siis👌
See mäng oli alguses lõbus, aga siis läks väga igavaks. Saate teha ainult püksseelikuid ja särke. Ja pole võimalust jõuda 2. tasemele, et saaksite kleite teha.
Minu kogemus oli nii hea, et mulle meeldib õmmelda, see on suurepärane mäng ja saate teha seelikuid, kleite ja T-särke, mille eest peate natuke maksma, kuid see on valikuline, loodan, et teile meeldib mäng.😄😃😄😃😄😃😄😃
Okei. Mul oli see hiljuti installitud. See oli tore! Ma saaksin teha peaaegu KÕIKE! Seejärel kustutasin selle, kuna see võttis natuke ruumi. Kui ma selle uuesti alla laadisin, see muutus. Mõned asjad olid vaadatud. Ma ei saanud teha KLEITE, JUUKSE JA osa riideid on lokid. Mängisin vararel ja see tegi mu koledaks! Sain 100. koha.😠😠😠😠😠😡😠😡😠😾😠😠😠siis mängisin veel.Nii palju on KUULUTUSED!!!UGH! Varem oli see nii vinge. Nüüd on see segadus. Soovitan, kui sa ärritud... ÄRA KUNAGI LAADI SEDA ALLA.😠😡😠😠
DIY Fashion Star - Design Game Role Playing xpnb
Ma arvan, et see mäng on tõesti lõbus, aga asi on selles, et ma ei saa asju osta, sest seal on lukus..See teeb mind kurvaks ja ma tahtsin ka oma tegelaskuju juukseid muuta, kuid kõik on lukus. Nii et ma andsin sellele 1 tärni. Ma andsin ainult 1 tärni, sest kõik asjad, mida ma kasutada tahan, on LUKUS, nii et ei – lihtsalt ei
Mäng on hea, kuid sellel on palju lisandeid. Mu õde mängis mängu ja üritas mulle midagi näidata, kuid järsku ilmus ekraanile lisand ja sellel pole isegi ✖ valikut, nii et pidime rakenduse uuesti avama, kuid siis uuesti lisa hüppas üles. kas saate selle probleemi lahendada? Lõppude lõpuks on mäng hea
DIY Fashion Star - Design Game Role Playing xpnb
See on tore mäng, kuid mul on suur probleem. Kui vaatasin reklaami, et saada juurdepääs teatud tüüpi pükstele, siis selle lõppedes öeldi, et see on lukus! Ma olen nii pettunud.
Ma arvan, et see võib panna sind õppima, kuidas oma vanu kleite ja värki ümber kujundada. Nii et see on väga... kuidagi... noh, huvitav. See on põhjus, miks ma tahan seda mängu uuendada.
Mulle see väga ei meeldinud, kuid see on halb, nagu ma mõtlen, ja halb, see pole hea ega parim. See pole isegi ok, see imeb bc 1. Liiga palju lisasid! 2.miks me pidime kleitide eest maksma ja juustele ei tohiks meeldida, et see oleks tasuta 3. Kui ma järgmisel päeval mingi asja lisamist vaatasin, pean selle eest maksma ja ma ei maksa selle mängu eest 9,99?! 4. Kui teile ei meeldi reklaamid või 9.99 asjad, siis peate selle eest maksma, ei tahaks te seda! Eemaldasin selle mängu oma telefonist päevaga, ma vihkan seda!
Ma arvan, et see on IMMA, et sa pead maksma kõige eest, isegi juuksed ja muidu on see ok. Kui saate selle, installiksite selle kohe, kui teil pole videomängude jaoks kümmet dollarit
See on väga hea mäng, kuid andsin sellele 2 tärni, kuna enamik asju on pärisrahast. Tahtsin lihtsalt, et see mäng oleks tasuta, kui see oleks. See oleks parim mäng......
niiii palju reklaame! ja neid mängitakse nagu iga 5 minuti järel!!! see meeldib mulle ja kõik, kuid probleem pole ainult reklaamides... ma ei tea, kas see on minu telefon või telefoni TÜÜP, aga see tõrgub alati !see viib mind mängimise ajal teise rakendusse!aga mõne inimese jaoks see vist ei ole nii teiste inimeste jaoks....
See on suurepärane töö, ma pean silmas seda, kuidas te moeloojana töötate, see selgitab teid. Saate sellest teha ka videoid, mis saavad meeldimisi ja kommentaare. Samuti saate teha ümberkujundamisi ja teha selfisid ning võistelda ka võistlustel, mis annavad teile paremusjärjestuse Kuid on üks probleem lisadega See sisaldab väga palju lisasid ja oma asjade avamiseks peate maksma päris raha, nii et see on keeruline, muidu proovige seda See on suurepärane
See mäng on hea, aga ma arvan, et oleks parem, kui sul oleks võimalus kasutada kõiki võimalusi!!! x
Aus kommentaar Iga kord, kui ma teie mänge mängin, on see kõik raha ja miks ma pean maksma kleitide ja asjade tegemise eest, see on ka väga aeglane, see mäng tundub lõbus, teate ise ülikonna valmistamine, kuid tundub, et see on võlts, kuna ostsin kõik selle tundub alguses ok, aga siis 7 päeva pärast lööb see mind pidevalt välja!?!
Äge mäng:)aga reklaame on nii palju, et see muutub tüütuks ja ma vihkan seda, kuidas sa pead kõike ostma
See pole ka nii hea, et ma ei maksa veel esemete hankimise eest kümmet taala. Samuti olid mõned nupud väikesed, mäng jäi PALJU maha ja iga kord, kui seda oli vaja laadida, oli reklaam.
Ok, ma ei kirjuta isetegemise moetähest, ma kirjutan sellest rakenduste poe mängust. Ühel korral võtab laadimine kaua aega, kui uuendasin ROBLOXi, see oli 77, siis langes 17-ni, pidin lihtsalt rakenduste poe mängu ja isetegemise üle vaatama moetäht on hea mäng
Kas saate kõik avada ilma nii palju maksmata, see pole õiglane ja ma soovin, et see ei oleks seotud rahaga, palun avage kõik tasuta
halb graafika ja te ei saa hiljem mängus teha midagi, mida teie vaatajad tahavad, näiteks kui teete kaks riietust, see on lihtsalt loll, kui soovite, et inimesed ostaksid asju, et muuta need VAUNUSLIKUmaks, miks te ei maksaks mängida ? ka see on no frcking brainer
See mäng on suurepärane, juuksurisalongi ei avane, kuid muud asjad on väga toredad
See on lõbus mäng, kuni peate MAKSA 15 DOLLARI. Iga muu asja või soovide täitmise eest peate maksma. Samuti jääb see palju maha. ÄRGE laadige alla ega raisake raha ainult juuste ja 5 kleidi peale. See ei ole teie aega ega raha väärt. Olen ülimalt pettunud.
Tegin paar riidetükki ja siis pandi ülejäänud mäng lukku. Ülejäänud mängu mängimiseks peate mängu ostma. Ma ei soovita teil seda mängu hankida, kui te ei taha selle mängimise eest maksta.
See on hämmastav ja väga huvitav ka 👌, kuid on mõned probleemid, mis vajavad parandamist, st juuksurisalong ja paljud kleidid tuleb avada, kui need probleemid lahendatakse, siis on see suurepärane 👍 mäng maailmas
Alustame siis headest asjadest: mulle meeldib see, et saate ise oma riideid kostüümida ja meikida ja kõike muud sellist, nagu hääletamine😊. Täienduseks: võib-olla peame iga paari minuti järel maksma palju soodsamaid asju ja reklaame. Ja ka riided, mida me kohandame, mitte KÕIK säästavad. ÜLEKÕIKE ON SEE MÄNG IMELINE, SUL PEATE MÕNED PARANDUSED, KUID MULLT 5 TÄHNI ☆☆☆☆☆