Post by deogeosecbackquan on Feb 9, 2022 8:38:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Csak azt akarom mondani, hogy nagyon szeretem ezt a játékot, főzés közben nem szeretem a grafikát, de ez rendben van, mert szeretek minden mást, és annyira adalékos, így nagyszerű játék, ha unatkozik, vagy egyszerűen csak szeretne valamit csinálni. most még nem vettem észre semmilyen hibát ebben a játékban, szóval nekem tökéletes és nagyon tetszik és remélem mindenkinek tetszeni fog
Imádom, tényleg. De amikor erről van szó, és villámgyorsan megy, megszédülök és eléggé elkeseredek. Úgy értem, a grafika 4 csillagot kap. Tehát ha azok közé tartozol, akik gyakran túl könnyen szédülnek, vagy valami ilyesmit leírtam, akkor ne töltsd le. Ha nem, töltsd le nyugodtan. Kérem az alkotókat, jöjjenek és javítsák ki ezeket a problémákat a játékotokban. Köszönöm, Alexis Howard
Annyi előugró ablak, annyi gomb, olyan sok minden van a képernyőn. Ez túl zavaró. Tudom, hogy a játékok szeretnek rávenni, hogy fizessenek a játékért, de ez egy másik szint, amely arra kényszeríti, hogy nézze meg a dolgokat. Hangsúlyozza le
Ebben a játékban sok választási lehetőség van, imádom♡
Nagyon frusztrálónak találtam a korlátozott recepteket, főleg azért, mert hajlamos vagyok sok mindent rövid idő alatt elkészíteni, de az új receptek beszerzésének módja ezt nem tette lehetővé. A látvány rendkívül zavaró volt, több felugró ablak rétegzett, és a lüktető ikonok abszolút *mindenhol*. Ezt a játékot kizárólag főzéshez szereztem, és az egész falusi dolgot feleslegesnek éreztem, de ha szereted az ilyen típusú játékokat, menj és próbáld ki. A főzés működése azonban tetszett
Túl sok dolog jelenik meg a képernyőn. Megszédít és elbizonytalanít. Vizuálisan rendetlen. Kár, mert szerettem ezt a játékot.
Ez nem csak túlságosan telített az összes különböző játéktípussal egyszerre, de nagyon sok kiegészítés van, szeretném, ha csak az opcionálisak maradnának. És ne tedd azt, hogy "támogasd a fejlesztőket", mert már létezik az opcionális, és a játék megpróbál mindent eladni, mielőtt még engednéd játszani.
Nagyon szeretem a játékot, de egy idő után nem tudtam feloldani egyetlen receptet sem, és most a napi küldetés leáll. Tudja valaki, hogyan lehet több receptet kinyitni költőpénz nélkül?
Élvezetes. Rengeteg hirdetés, de meglehetősen könnyű előrehaladni anélkül, hogy megnézné őket. Csak ne törődj az extra érmékkel, mert nincs rájuk szükséged, különösen a játék kezdeti részeiben. Az összes érme megragadása fárasztó, és tompítja az élményt.
Turbo Stars - Rival Racing રેસિંગ riel
Szár 😾
Rendben, mondtam már, de a mama nagyon magával ragadó és szórakoztató, én, Andy bátyám szoktam együtt játszani, és imádom, hogy aranyos és kielégítő, de néha kicsit bugos, és más dolgok is aggasztóak lehetnek, de összességében , Szeretem ezt a játékot. 💗
Cooking Mama: Let's cook! تعلیمی kosk
Túl bonyolult! Tetszett az eredeti játék DS-en... De ez a verzió túlságosan bonyolult a betakarítással és a halászattal, a farmokkal és a piacokkal és körülbelül 50 egyéb felesleges dologgal...
Ez a játék visszahozza az emlékeimet, mert amikor gyerek vagyok, mindig ezzel a játékkal játszom, ezért öt csillagot akarok adni neki🌈⛄
A 10. szinten ragadt. A 10. szint elérése után ugyanazon a szinten maradok. Úgy tűnik, ez az elérhető maximális szint. Ezen a szinten nincs javulás. Ráadásul ez csak maximum 60 boldog ételt ad, pedig többet kerestem, mint amennyi ahhoz kell. Remélem, ez a játék hamarosan valami újat fog nyújtani, mielőtt megunja.
Elviselhetetlen mennyiségű reklám. Nem ajánlott.
eltérő lehetőségek és módok is lehetnek. annyira zavaró! és hamarosan sok hirdetés
Annyira szórakoztató, és megtanít főzni, még nem tudom, hogyan kell főzni, de a való életben még nem tudok főzni, de nagyon szórakoztató, ha meg akar tanulni főzni, töltse le! Annyira szórakoztató! ez nem túl nehéz a fajta könnyű Imádom ezt az alkalmazást szuper szuper, nem unalmas
Szeretek játszani ezzel a játékkal... amikor működik. A játék során előfordul, hogy a képernyő reagál az érintésemre, de nem azt teszi, amit a gesztusaim alapján kellene, az utasítások szerint. A további frusztráció elkerülése érdekében eltávolítottam, mert a játékon belüli idők, amikor fellép, mindent tönkretesz, és borzasztóan kényelmes.
Ez a játék szuper csodálatos!!! ❤A karakterek rendkívül aranyosak, és olyan szórakoztató elkészíteni a sok-sok ételt! Egy órája játszom egyhuzamban, alig van reklám! Imádom a témát és mindent. E játék nélkül összeomlik és égni fog. Akár saját éttermet is birtokolhat. annyira szórakozott vagyok! MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKA.
Hogy őszinte legyek, ez egy szórakoztató játék, csak a főzéssel, úgy érzem, elfoglalt vagyok az étteremmel és minden mással egyszerre.
Egy kérdés menyibe kerül a többi szintre
Annyira szórakoztató, hogy ajánlom ezt a játékot a barátaimnak, segít a főzési ismeretek elsajátításában, vagy legalábbis nekem segített, azt is nagyon értékelem, hogy wifi nélkül is játszhat
Gyerekként szerettem ezzel játszani. Emlékszem, hogy néha pihentető volt. DE ez a mobil verzió annyira tele van felugró ablakokkal, hogy tönkreteszi az élményt. Próbáltam figyelmen kívül hagyni az egészet, de nagyon fáj a szem. Élveztem a játékmenetet, de a finomság és a kellemetlen taktika puszta hiánya miatt eltávolítom.
Míg szórakoztató volt, sok minden történt az étlapokon. Bosszantó volt, és megnehezítette, hogy arra összpontosítson, amit tennie kellett
Megdicsőült ver. a 3D-k közül túl sok a játék előugró ablaka és kevés a szabadság. Még mindig nagyon nosztalgikus
Szép klasszikus játék, de nagyon sok dolog történik, amikor először letöltöd a játékot oktatóprogram nélkül, és nehéz lehet játszani
Cooking Mama: Let's cook! Educativi shg
Miért nem tudom átvinni a játékmenetemet? az opcióban nincs adatátvitel. Kérlek javítsd ki
Nagyon jó imádom
Cooking Mama: Let's cook! Educatief fpp
A játék rendben van... De ha úgy akarsz játszani, hogy az alkalmazáson belüli vásárlások ne zavarjanak, akkor DS-re van szükséged. Értem, hogy szüksége van valamilyen módra a fizetéshez, de ez tele van vásárlásokkal! Nem szórakozhatsz anélkül, hogy a pénztárcád nincs a közelben!
Jó lenne a játék ,de élvezetesebb lenne ha ingyenes kenne a receptek.
Szeretem ezt a játékot, de a boldogságom akkor ér véget, amikor az összes ingyenes recept megvan. Természetesen készíthet próbafőzést és 24 órás recepteket, de ez nem szórakoztató, ha nem tudja megtenni az egészet.
Játszottam már ezzel a játékkal és egyszerűen elképesztő volt!😊 Nagyon jó ez a játék. Ettől úgy érzem, tudok főzni. (A való életben szörnyű vagyok.) És amikor először játszottam vele, nagyon alacsonyak voltak a határaim. Ez a játék is nagyon családbarát, és ha még nem töltötted le, szerintem érdemes. Köszönöm, hogy elolvastad, és további szép napot.😇
Cooking Mama: Let's cook! تعلیمی kosk
A jó játék nagyon szórakoztató sok étel yum
Szeretem ezt a játékot, mert olyan 1 percet adnak nekünk, amit teljesítenünk kell, és akkor a sebességünk nő. Szóval arra kérlek mindenkit, hogy töltse le ezt a játékot, és mindannyian növeljétek a sebességet, és kipróbálhatjuk a játékban elkészített ételeket, majd otthon is kipróbálhatjátok, új ételeket is kap otthon.
Mindannyian szeretjük a jó főzőmamát, DE a reklámok miatt ez annyira idegesítő. Szó szerint az út minden lépése egy nagy üzenet a kiegészítéshez. Csak 30 perce volt az alkalmazásom, és 17 alkalommal kértek fel rá, hogy kattintson egy hirdetésre. Ez túlzás.
Ez a játék nagyon tökéletes. Nem csak főzni tudunk - sokféle ételt főzni, főzőmama öltözékét cserélni, saját éttermet üzemeltetni, horgászni, szántóföldeket, háziállatokat, gyümölcsösöket gondozni, és sok minden mást. Kérjük, értékelje ezt a játékot 5 csillaggal. Köszönöm 🙂🙂
Ez a játék annyi funkcióval rendelkezik, hogy egyik sem jó. fel kell hagyniuk új dolgok hozzáadásával, és javítaniuk kell a régieken.