Post by deogeosecbackquan on Feb 9, 2022 8:44:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz puan ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Eğlenceli ve strateji gerektirir
Bu oyun kurnazca tasarlanmıştır, böylece birçok seviyede, seviyeyi geçmek için bir sürü reklam izlemekten başka seçeneğiniz kalmaz. Yani daha fazla baloncuk kazanmak için reklam izlemeden bölümü bitiremeyecek şekilde tasarlanmıştır. Bu muhtemelen ilk 40'ın ötesindeki seviyelerin yaklaşık %25'i için geçerlidir. Prensipte bununla bir sorunum yok çünkü oyun sonuçta bedava ama, daha fazla baloncuk "satın almaya" ihtiyaç duyma ve bu tür berbat şeyler lehine beceri önlenir.
Uygulamaya 5 yıldız verirdim, ancak 282 seviyeye ulaştıktan sonra oyun boyunca ekrandan silinemeyen afiş reklamları almaya başladım. Bu noktaya kadar reklamlar, seviyeler arasında tamamen yönetilebilirdi. Sorunu değiştirmeden oyunu kaldırdım ve yeniden yükledim. Geliştiricilere bir mesaj gönderdi ve yanıt alamadı. Bu oyunu seviyorum ama sorun çözülmezse sonsuza kadar gider.
Son güncellemeye kadar bu oyunu sevdim. Seviye 584'e ulaştı. Her gün oynadı. Artık yaptığınız her şey reklamlarla dolu. Silindi.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Παιχνίδια παζλ yfvl
Bir kez daha, son 2+ hafta boyunca Grubhub reklamının oyunun ÇALIŞTIĞI HER ZAMANDA DONMASINA VE ÇÖZÜLMESİNE neden olduğunu belirtmek zorundayım. Her 15 dakikada bir yeniden başlatmak zorunda kalırsam oyunu oynamaya devam edemem. Reklamı düzeltin veya oyunu bozmayacak şekilde kaldırın.
Önemli olan kaç reklam olduğu değil, reklamların yarısının bozuk olması ve yüklenmemesidir. Orada oturup yüklenmesini bekliyor ama asla açmıyor. Reklamlar ayrıca her zaman (reklam gerçekten yüklendiğinde) müzik çalma ve ses ne olursa olsun yerine dahili ayarları (sesler ve müzik kapalı gibi) kullandıysa. Kaç tane reklam bilmiyorum, çoğu reklamın bozuk olması ve yüklenmemesiydi.
Bu oyuna bağımlıydım. Turlar arasında çıkan reklamları birkaç saniye içinde silebileceğim için aldırış etmedim. Ancak birkaç hafta boyunca her gün oynadıktan sonra ekranın yarısını kaplayan 3 reklam çıktı (Walmart'tan 2), TAM OYNADIĞIM ZAMAN, bu silinemedi ve 20+ saniye ekranda kaldı!!! Bu kadardı. kaldırdım. Çok üzücü.
Gerçekten eğlenceli bir oyun benim tek itirazım hareketin hassasiyetini ayarlamak güzel olurdu..... çok hassas ve nişan alması zor mu?
Basit, kolay ve eğlenceli. Her seviye arasında bir eklenti var. Bununla ilgili bir probleminiz olmasın. 3 yıldızın nedeni oyunla ilgili özel bir şey değil, sağlam bir oyun sadece onu diğer baloncuk vurma oyunlarından ayıracak hiçbir şey yok.
Temiz bir dinamik ile eğlenceli bir oyun. Yine de bu 5. yıldızı yapmak için küçük bir şey eksik.
Oyunun sonundaki 3 ekstra hamleyi kullanmaya çalıştığımda ve uygulamadan çıkarılıp ana ekranıma döndüğümde, 25 saniye süren 11 saniyelik reklamlardan bahsetmemek oyununuzu acıklı hale getiriyor.
oyundan zevk alıyordu. Ama şimdi ne zaman oynamaya çalışsam, merkeze oyunu kapsayan bir reklam koyuyor. Reklamı kapatma seçeneklerini denedim ama aynı yerde Google'ın reklamı kapattığını söyleyen bir şerit bırakıyor. Reklamı beklemeye çalıştım ama arka arkaya başka reklamlar koymaya devam ediyor. Gün sonuna kadar bu durmazsa, bu oyunu silip başka bir tane bulacağım. Bu oyunu stres atmak için değil stres atmak için oynuyorum. Artık tavsiye etmeyecek.
Oyunlar oynamak eğlencelidir, ancak reklamlar can sıkıcıdır. Şimdi Kaldır'a gidiyorum.
Çok fazla reklam, mola, ne demek istersen birçok kişiye YOL!
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi bubble pop oyunlarından biriydi. Hedefleme doğru, zorluklar eğlenceliydi ve çekim seçenekleri sezgiseldi. İlk oynamaya başladığımda reklamlar sadece seviyeler arasındaydı ve hatta birkaç tanesine tıkladım. Ancak, sütun reklamları artık oyunun ortasında ortaya çıkıyor ve oynamaya devam etmek için bunları kapatmanın bir yolu yok. Deneyimimi tamamen mahvetti, ben de kaldırdım.
Eklentilerde çöküyor. Bu oyunu çok seviyorum, çok uzun zamandır oynuyorum ve strese girdiğimde ruh sağlığıma yardımcı oluyor ama son zamanlarda video eklendiğinde çökmeye başladı 😢 lütfen lütfen düzeltin lütfen 💖🙏 💖
bu çok çok çok iyi bir oyun
Eğlenceli oyun ama çok fazla reklam var. Reklamlara gerçekten oyunu oynamaktan daha fazla zaman kaldı.
çok reklam var
Reklamdan bir anlam yok bu kadar rezalet olamaz yani bir bile boyutu fazla
Geç kalkıp uyuyamadığınızda eğlence 😉
Bu oyunu gerçekten çok beğendim ((AMA)).. Oyunun tam ortasında eklerin gelmesi, oynamanız oldukça berbat olduğu için. Ve x çok küçük olduğundan x'i çıkaramazsınız. Bu yüzden, geri gelmeye devam ettiği için biraz zaman alan gidene kadar beklemelisin. 140 lvl'ye geldim ve çok hayal kırıklığına uğradım. Ve bitmango'dan gelen bu, oyunlarının çoğu rock olduğu için gerçekten şaşırtıcı.
Çok eğlenceli ve rahatlatıcı
İyi bir oyun olarak başladı, ancak ne kadar çok giderseniz, kazanmanıza yardımcı olmak için almanız gereken renkler o kadar kötü olur. Bunun daha fazla reklam izlemenizi sağladığını düşünüyorum. Sanki oyun boyunca bunlardan yeterince yokmuş gibi. Başlangıçta eğlendim, ancak yaklaşık 120 turdan sonra silindi
Pek çok reklama kadar ve sonra siz o aptal kara delikleri eklemek zorunda kaldınız, böylece toplar onlara doğru gider. Taşaklarınızı emecek tüm kara deliklere sahipken nasıl seviye atlarsınız, hum ⁉️
Bu oyunu kesinlikle seviyorum, ancak geçen hafta oyun sırasında oyun ekranının ortasında reklamlar görünmeye başladı. Ondan da çıkmanın bir yolu yok. Bulduğum tek çözüm oyunu kaldırmaktı. Bu oyunu her gün oynadığım için üzgünüm. Düzeltirsen seve seve yeniden kurarım ama o zamana kadar başka bir baloncuk patlatma oyununa geçtim.
Bu oyunu sevdim! Çok rahatlatıcı ve beklerken yapılacak bir şey. Ama üst seviyelere çıktığımda, bir oyun oynuyorsun, o zaman ilerlemiyor! Tüm pil ömrümü kullanarak etrafta dolaşmaya devam ediyor. Oyundan çıkıp tekrar girmem gerekiyor. Ne sıkıntı! Hatta güncelledim! Kaldırılıyor...
Zihninizi boşaltmak için eğlenceli bir oyun. stresime yardımcı oluyor
Önemsiz, rahatlatıcı. Sessizde.
Yaklaşık iki yıl oynadım ve 1000 level üstüydüm ama Facebook'tan giriş istedikleri için oyunumu kaydedemedim.Üçüncü taraflarla paylaşılacağını okuduktan sonra oyunumu Facebook için kaydetmek istemiyorum, daha sinir bozucu reklamlar/promosyonlar anlamına gelir, neden özel olarak kaydedilen Lemmings oyunu gibi özel bulut uygulamasını indirme seçeneğine sahip olamıyorlar Facebook yok bağlamak. Sonra yeni bir telefon aldım çünkü biri telefonumu çaldı ve tüm oyunum gitti her şeye yeniden başlamak zorunda kaldım... can sıkıcı...
Her seviye geçtiğimde oyunu yeniden başlatmak zorunda kalmasaydım bu oyun benden 5 yıldız alacaktı (çünkü siyah ekrana gidiyor ve oyun yüklenmiyor). Aksi takdirde, bu oyun harika! Düzenleme: Kısa bir süreliğine düzeltildi ve şimdi tekrar yapıyor
Bu noktada ve zamanda sorun olmaması harika.
Onunla zaman geçirmek için bir patlama yapın
Torunum bu oyunu çok seviyor ama çok fazla reklam var.
Oyuna giremiyorum tüm ekran mavi
Harika oyun ... ama son birkaç haftadır oyunda bir hata olduğuna inanıyorum. Ne zaman ekstra hamle eklemeye çalışsam, oyundan çıkıyor ... son derece sinir bozucu ... özellikle çoğu zaman seviyeyi tamamlamaya sadece 1 hamle kalıyorum!!!
Catch Tiles Magic Piano Game Hudba wsdo
Harika bir oyun, ama o sinir bozucu reklamları kaldırmak için para ödediğimden, arada sırada baloncukların üzerime geldiğini fark ettim. Örnek: kabarcık mavidir, ancak serbest bırakıldığında turuncuya dönüşecektir.
Çok zorlayıcı değil ve reklamların gösterdiğine yakın bir şey değil. Az söylemek çok hayal kırıklığına uğrattı.
Oyun tamam görünüyor. Henüz 15. seviyede olduğum için oldukça kolay. Ama 4. kez takılıyor. Bir sonraki seviyeye geçmeye çalışıyorsunuz, muhtemelen oynayacak bir reklam bulamadınız mı Kapatıp yeniden açmak zorunda kaldı. Hatta cihazımı bir kez yeniden başlattım ama tekrar oldu. Güncelleme. Bu onu düzeltti. Ama güncel bir konu reklam izleyerek oyunuma devam etme teklifi ama yüklenmiyor. Başarısız oluyor ve daha sonra tekrar denememi söylüyor ama çıkış yok. Seviyeyi kapatıp yeniden başlatmam gerekiyor.
Son güncellemeniz, Ağustos 2021, berbat!! G as me, telefonunuzu dondurur ve kilitler. Telefonumu yeniden başlatmam gerekiyor, bu yüzden düzeltmeni düzeltmen gerekiyor!
Seviyeleri tamamlamaya yaklaştığımda oyun çökmeye devam ediyor .....
Eğlenceli bir oyun ama kelimenin tam anlamıyla üst seviyelerde hile yapıyor. Paralarınızı satın almadığınız sürece kumbaradan almanıza izin vermez. 310+ daha yüksek seviyelerde hiç jeton kazanamıyor gibi görünüyor. Görünüşe göre oyunun tüm amacı sizi para harcamaya ikna etmeye çalışmak. $$$💰'a izin verirsen seni kurutur. Şahsen, oynamak için ödeme yapmayacağım. Benim için bir oyun ya bedavadır ya da indirmek için öde, öde ve öde ve öde değil.
Facebook üzerinden tasarruf etmek zorunda kaldı, çok fazla eklenti var.
Parlak grafikler, eğlenceli ve bağımlılık yapıcı ama baloncuklar diğer balon patlatma oyunlarından daha yavaş
Başlangıçta eğlenceliydi (şu anda 265. seviyedeyim) ve reklamlarla başa çıkabiliyorum, sadece para harcamadan kazanmanın kelimenin tam anlamıyla imkansız hale gelmesinden hoşlanmıyorum... ki bunu reddediyorum ve o zaman nokta sadece sıkıcı hale gelir. Biraz daha devam edeceğim ve işler canlanmazsa işim biter.
3 can sıkıcı gerçeğin üstesinden gelebilirseniz, bu eğlenceli bir oyun olabilir: 1. Reklamlar tekrarlayıcıdır ve sizi çıldırtacaktır. 2. Günlük ödül çıkrıkları rastgele değildir. Bu oyunu son 7 aydır her gün oynuyorum. Gerçekten rastgele bir dünyada, bir spin herhangi bir ödüle eşit şansa sahip olacaktır. Ama şaşırtıcı bir şekilde, zamanın yaklaşık %75'inde 10 veya 15 jeton vurdum. 3. Kaybetmeniz için düzenlenmiş bir karnaval oyunu gibidir. Bunu görmezden gelebilirseniz, iyi eğlenceler.
Şimdi yaptılar. Bu, bu incelemeyi yazmayı bitirdikten hemen sonra kaldırılacak ve rapor edilecektir. Son güncelleme, SORMADAN, güncellemenin yanı sıra diğer oyunlarını da yükledi! Kötü amaçlı yazılımın yaptığı budur. Bu geliştiriciden veba gibi kaçınmak tavsiye edilir.