Post by deogeosecbackquan on Feb 9, 2022 8:54:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch minden ▞▞▞
▞▞▞ Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai 2022 version ▞▞▞
Nqgyon jo kis szórakoztató játék csak ajánlani tudom
Egyik erősítés sem működik! Az úgynevezett segítők nem csinálnak semmit. A szerverek túl lassúak ahhoz, hogy átmenjenek egy szintet, és nem tud javítani rajta, mert az emelések nem működnek! Szórakoztatónak indult, de most már bosszantó.
Imádom ezt a játékot. Nagyon jó, de a pénz 💰 túl sok az ételre, és nagyon nehéz csillagokat szerezni. Túl sok a hozzáadás, és túl rövid az idő. A hozzáadások és a pénz miatt 4 csillagot fogok értékelni, de nagyon szeretem a játékot 🎮
Ez egy nagyszerű játék. Ez szórakoztató és szórakoztató. A grafika elég jó, de a 2. étterem helyétől kezdődően nagyon nehéz lesz. Tudom, hogy a játékmenetet úgy alakították ki, hogy a felhasználó pénzt költsön extra dolgokra, de ha megérem. Ne kérj tőlem annyi pénzt egy kis drágakőért, és szinte mindenhez drágakövekre van szükség. Bosszantó, hogy mindenre reklámokat kell néznem, de nem mondják el, hogy szeretem ezt a játékot
Ez a játék nagyon izgalmas és izgalmas
❤️❤️
Ez hulyeseg
Csodálatos egy ilyen jó játékot játszani. A feladat és a szálloda saját magam tervezése egy nagyon érdekes dolog, amilyenben még soha nem volt részem a főzés során.
Nagyon csalódottan vagyok úgy tűnik, hogy a jégkrém 2-3 koppintás után is örökre elakad. Egyelőre eltávolításra kerül.
Szia . A játékom nem működik. Amikor el akarom indítani a játék egyik szakaszát, elakad, és nem indul el.
Jó játszani, de nagyon elakadok. Nem tudom megkeresni vagy megtartani azt a pénzt, amit kudarckor keresek, így szó szerint nem tudok előrelépni, hacsak nem használok valódi pénzt. Ezt nem tartom elfogadhatónak.
460 pálya után nem tudok játszani... de miért ??
Igazán addiktív játék. Az egyetlen dolog, hogy a napi bónuszom nem mozdul el az 1. naptól. Még mindig nem kapom meg a napi bónuszt, és most hetekkel később van.
A játék eleinte rendben volt, amíg el nem kezdett lefagyni. Lassú is. Sokáig tart a különböző szintek betöltése.
Nagyon jo játék
Túlságosan szeretem ezt a játékot... Ezt a játékot a kedvenc játékaim közé sorolom. A legjobb főzős játék, ami valaha volt...😊😊😊☺😄☺😄
Lefagy, mielőtt még játszani tudna. De ez egy jó játék, kérlek javítsd ki
tetszik a játék! Szeretem, mert ez nem egy olyan játék, amely az üzlethelyiség vagy az étterem felépítésére szolgál. Csak főzhet és frissíthet mindent a csillagoktól, érméktől és drágakövektől kezdve! Köszi a Főzőcsapat!!!!
Nagyon szerettem eddig, de most állandó csal a játék a pénzt nem úgy számolja el és sokszor látszik visszafelé is számol majd utána tesz hozzá minden 374dik pályáig csináltam meg eddig
A játék nagyon bosszantó, csak távolítsd el, nem tudod szüneteltetni a játékot, és amikor visszatérsz hozzá, elölről kell kezdened😐😓
A legutóbbi frissítés óta nem tudtam játszani ezzel a játékkal. Képernyő, amelyen megjelenik az elfogadás elfogadása, amikor megnyitom, de a Nem fogadok el gombra kattintás után. Megpróbáltam e-mailt küldeni srácok. De a postaládája megtelt. Kérem, javítsa ki a problémát. Ez volt a kedvenc játékom, de ennek most két csillagot adok
Szeresd a játékot! de nekem böjtölni. Szeretem a grafikát és a bemutatott ételeket.
Frissítés... működik a telefonomon, most szeretem a játékot, néhány hiba, mint amikor egy szinten játszottam, lefagyott...
A hot dog szintek egyre nehezebbé válnak drágakövek vásárlása és pénzköltés nélkül... Nem túl izgalmas játékmód. És a frissítések is drágák
A játék rendben van... De nem lehet szüneteltetni... Unalmassá teszi.
Tetszik a játék, amíg nem kell $$$-t költened, mert nincs módod megnyerni a szintet.
Ez egy nagyon jó játék. Feltétlenül telepítenie kell
Két csillagot adok, mert ez a játék annyira irritáló, először is összegyűjtök 5000 érmét a malacperselyben, most 500 Rs-t kell fizetnem. hogy kinyissam a malacperselyem.😠😠😠😠
Freeze Tag en Ligne Arcade eoxl
Egy igazán kielégítő főzőjátékot keresek. Ez nagyon játékosbarát, és más dimenziók is vannak az étterem felállításával kapcsolatban. A többit törlöm
Szórakoztató játék ezzel elütni az időt 🙂 az ételek gyorsan elkészülnek, a vásárlók pedig gyorsan mozognak
Ez egy nagyon jó játék. Szeretem, de a sok reklámot... Boo hoo!! Első főzés r.i tetszik.
Nagyon élvezem ezt az alkalmazást, nagyon érdekes, de egy dologgal nem értek egyet, hogy mindig szükségünk van hálózati kapcsolatra, amikor játszunk.
A játék eleinte jó és szórakoztató volt, mígnem elértem az 59-es szintet, amikor elakadtam és nem tudtam folytatni😏🤧
Kétszer vettem drágaköveket, de nem kaptam meg. Szóval egy csillagos értékelést adok ennek a játéknak a rablás miatt.
Nagyon jól érzem magam, nagyon szórakoztató ezzel a főzős játékkal játszani, eddig is szeretem ezt a főzős játékot, ez csodálatos 😀😊
Jónak indult. De sajnos a pályák nehezen oldható meg ha nincs elég pénz. korábban élvezhető lenne .