Post by deogeosecbackquan on Feb 9, 2022 9:00:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több pénzt ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Igen, szép ez a játék, de sokat keresek! A zajról, amikor bányászik, vagy egyébként minden szép a játékban /csak a zaj, kérjük, ellenőrizze és javítsa ki😐. És hogy tudd a bevezetővel, az elképesztő, hogy ez milyen klassz!!!!!
Rákattintottam a telepítés gombra, és 3 órát vártam, majd miután egy percet kiírt, hogy annyira izgatott vagyok, majd egy perc múlva eltűnt a letöltéseim közül, és nem települt, ez annyira felidegesített, hogy hármat vártam a semmiért. Kérjük, frissítse, hogy soha nem adok rossz véleményeket, ha rosszul frissíti, adjon minden csillagot!
letöltés RealmCraft 3D Mine Block World apk legújabb verziója by Tellurion Mobile - leggyorsabb - ingyenes - biztonságos android eszközökre.
Túl sok reklám és szemét az tedd a szemetesbe, akinek ez a játék tetszik, az hülye
A játék rendben van. De valószínűleg nem szabad hozzáadni a konstans hirdetéseket játék közben, és összeomlik a telefon. És add hozzá a lehetőséget, hogy csevegj a játékban, és nézd meg, ki van a többjátékos szobában.
Kedves tellurion mobil, a kezelőszervek borzalmasak és a játékod ki van zárva a magánéletedből, de a (jobb bottal) körülnézni szörnyű jobb tellurion mobil, ez a játék is szar. Nem tudok csevegni többjátékos módban, és nem tudjuk megmenteni a világunkat, így szörnyű nem telepíti) köszönöm 👋😑
igazabol jo lenne DE mindig ki lep a jatekbol, lefagy, reklamokat dob be.. es meg ilyen problemak.. es meg jo lenne ha olyanabb lenne mint az igazi minecraft:)) jah es meg jobb lenne ha magyar nyelvet is lehetne allitani: ))es ha nem baj meg ugy is 1000x jobb lenne ha a baratokkal lehetne jatszani survivor-ban!
Van egy olyan problémám, hogy elakadtam a netherben, és amikor belépek a portálra, nem jön a túlvilág, és a játék lefagy, de a játék a legjobb ingyenes minecraft, és rengeteg funkcióval rendelkezik, és ha meg akarod ismerni őket, nézd meg yt csatornám Mr.McFreeze és én többjátékos világot akarunk, ahol együtt játszhattok a barátaival
Kedves készítő(k) nekem nagyon tetszik ez a játék(igazi ingyenes mimecraft) de lenne egy kérdésem hogy a sivatagban lehet e találni sivatagi templomot de nem nagyon jó lenne ha raknámak bele.
A játék nagyon szép, de van vele egy probléma. Tehát amikor kreatívan játszom, a legszebb házakat készítettem. Aztán másnap nem volt hajlandó kinyitni a világot, és mit tegyek, egy másik világot. Nagyon fáj nekem . Kérlek, találj módot arra, hogy megnyissam a világomat, aminek megnyitása olyan sokáig tart. Azért írom ezt, hogy mások is lássák és érezzék az érzéseimet. Kérjük, javítania kell a játékot. Köszönöm.
RealmCraft 3D Mine Block World சாகசம் ygzq
Csak wifivel megy
Ez egy nagyon rossz játék, csak azt javaslom, hogy vegyek egy normál minecraftot, már játszottam vele, és nagyon rossz volt, nem érdemes letölteni, tetszik, hogy rengeteg mob van, de azt javaslom, hogy parancsblokkokat kapjon az alsó és a végén.
Nagyon szomorú voltam miután elcseszték a Crafting and buildingot, de ennek meg nagyon megörültem, habár a rajzok nem a legjobbak, én imádom👌
Tetszik a játék, de 3 csillagra értékelem, mert nincs benne térkép, speciális portálblokk, és nagyon hálás lennék, ha a Realmcraftot készítőknek mindenük meglesz.
nagyon tetszik a játék de néha szaggat ozik és kidob De azért eléggé tetszik az animáció és a tárgyak ezért ☆☆☆☆ csillagot adok rá
Nagyon rossz
Hát nem életem játék ja deazért tök jo:) ***
Kérem visza a régit ezerszer job volt nem fagyot le jodvolt a grafikája
Nagyon örülök ennek a játéknak. 95%-ban olyan, mint a minecraft, de kérjük, adjon hozzá többjátékos módot, hogy a barátainkkal játszhassunk és egy világot teremthessünk.
REALIM KÉSZÜLET? SOKAN AZT MONDJÁK HOGY SZUPER. SZÁZ👍 LEGYENEK BÜSZKÉK AZ AKI MEGCSINÁLTA AZ UNOKA TESTVÉREM IS JÁTSZIK VELE😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Azért csak 4, mert kicsi az irányítás. Amúgy nem rossz játék.
en 2 ot adok mert mindig le kell tőrőlnom eszt a jatekot nm azert de 64 gb os a telefon es akoris lasu amikor le toltom
Ó, ez rendben van, de a vezérlőket olyan nehéz mozgatni, hogy még egy lovat sem tudok megszelídíteni, megpróbálom megnézni a YouTube-on, de semmit nem láttam. Szerintem minden modot le kell töltened ahhoz a játékhoz, szerintem nem mondtam semmi rosszat erre a játékra, mert tudom, hogy sokat tettél ezért a játékért, ezért sajnálom, ha nem tetszik ez a játék, de pls próbálj meg egy jó játékot csinálni 🙂☺🙂☺🙂☺
Frissítésre van szükség... 1. Amikor kinyitjuk vagy becsukjuk az ajtókat.. sokszor irányt változtat. 2. Az elektromos dolgok lefagynak. 3. Nappali üzemmódban... túl sok a fény intenzitása a talajon belül és éjszaka.. teljesen sötét.. Miért?? A talajon belül a fény intenzitása vagy fényereje ugyanaz legyen.. ha nem használunk fáklyát.
Um, tudom, hogy korábban írtam egy elégedett véleményt, de most van benne egy kis hiba. Minden alkalommal, amikor megnyitom az alkalmazást, engedi, hogy normálisan játszhassak, amíg pár perccel később lefagy, és nem tudom eltüntetni a lapot, nem tudom mozgatni, nem is tudom újraindítani. A készülékem teljesen összeomlik. Kérlek javítsd ki. 😟😟
Szar
Azért adok 2 csillagot erre a játékra, mert a kezelőszervek NAGYON OLCSÓK ÉS ROSSZOK, nem tudok szabadon mozogni, és a játék NAGYON UNÁLÓ, MIT KELL TENNEM EZZEL Utálom, nem tudom, mert nagyon lagy egy világban játszom, és utálom, hogy a botten nagyon kicsi, utálom, ugh NE LEHASZNÁLJUK, FELVÉTELEM ÚG AZ IDŐM ELFECSÉRTETE
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure zgq
Utálom ezt a játékot. Szörnyű, és amikor blokkot törtem, lebegtetett. Ez a játék szörnyű, és ha olyan játékot akarsz, mint a mincraft, és nincs pénzed, próbáld ki a mincraft próbaverzióját, és amikor a próba véget ért, játssz a lokicraft-tal, ami rosszabb, mint a mincraft, de ez a legjobb példány. A játékfejlesztőknek még tovább kell fejleszteniük ezt a játékot. Úgy érzem, ez a játék felvirágzott, és nem tettek bele semmi erőfeszítést. Kérem, javítsa a játékot, egyelőre töröltem a játékvilágomból
Tők jó csak szar a karakter:(
Utálom ezt a játékot. Én egy év után: A bőrök. Ha még nem változtatta meg őket, akkor változtassa meg őket. Ezenkívül a játékos úgy néz ki, mintha egy kicsit úgy nézne ki, mint a minecraft. Ó, ÉS a maffia. A csőcseléknek csak... Idk, készítsd el a saját modelledet. Vagy valami. Ha igen, azt hiszem, nem láttam, mert töröltem a játékot. :/
Ez egy nagyon szép játék, de kérlek adj hozzá több állatot, például egy kecskét és más típusú blokkokat egy olyan világban, ahol játszhatsz barátaiddal multiplayerben, más típusú mobokkal, mint például a Blaze, ami a Minecraftban van, megváltoztathatod a nevét, és hozz létre egy másikat. ennek a játéknak a verziója 🤔🤔
A minecrafthoz csak a játék fajtája miatt viszonyítottam
nem akkar be jönni a játék.
Nagyon szeretem ezt a játékot. Mindig hivatalosan megköszöntem, hogy a Minecraft volt. Csökkentettem egy csillaggal, mert olyan sok hirdetés van ebben a játékban. Nem szeretem a reklámokat ebben a játékban. Kérjük, távolítsa el őket.
Azt hiszem, a játék rendben volt, meg ilyesmi, de a gyémántokat és a falvakat lehetetlen megtalálni, és egy olyan funkció, amelyet hozzá kell adni, az a funkció, amely megmutatja a koordinátáit és azt, hogy milyen szinten van. A másik dolog az, hogy a grafika szörnyű, és túl kevés a mob, a struktúrákat pedig lehetetlen megtalálni, és nagyon kevés tárgyat kell készíteni és beszerezni, de ettől eltekintve szerintem a játék rendben van :-). Ó, és mielőtt elfelejtem, a maffiatörőket meglehetősen könnyű megtalálni, de a maffiózók nem működnek, amikor felfedezik.
2 csillagot adok, mert a grafika olyan rossz volt, és hozzáadok valamit, de szeretem a minijátékokat 1 javítom a falusiakat 2. javítom a játékosok bőrét, mint a Minecraft 3. kérlek javítsd azokat a dolgokat, amelyek úgy néznek ki, mint a Minecraft 4. Javítsd a csőcseléket, hogy a Minecraft 5. extra mob eltávolítása 6. falusiak házának javítása .7 extra dolgok eltávolítása. 8 néhány dolog, amit javítani lehetne a bútorokon, mint az ágy, láda, kemence stb. 9 A túlélési világban a csőcselék, amely nem támad, mint a birka, tehén, disznó stb. köszönöm
Nagyon tetszett ez a játék, de sok minden hiányzik belőle, mint a páncélállvány, éjszakai szem, stb, és még egy dolog, amit meg kell nézni, hogy az olyan szörnyek, mint a nyálka, a kúszónövény, a pók, nem halnak meg napfényben, ami engem idegesít. És azt is gondolom, hogy sokféle ajtó, csapóajtó, ágy stb. kellenek. Különben jó játék. Azt is mondtam, hogy a falusiak is aludjanak éjszakánként, és ez is hasonlóvá teheti a minecrafthoz.
RealmCraft 3D Mine Block World Pakikipagsapalaran lep
Jo a játék csak survival közbe van lekrám ezért szoktam mindig meghalni Xd
Jó de meglehet unni 👍
Kedves kèszítő jó a játèk de szörnyek nem kène a játèkba helyette inkább kincs keresős lenne mit szólsz kèszítő azt kène javítani hogy ne legyen szörnyek benne.
nekem nem is működik be se enged lépni
Annyira szeretem ezt a játékot, de szerintem több kockának és tojásnak kell lennie. Szeretném, ha hozzáadnád a portált, de ez egy jó játék
RealmCraft 3D Mine Block World - játék által Tellurion Mobile
nem akar letelepülni!!😡😡😡
Clone Armies: Battle Game Action ogv
Bitos jó most töltöttem le
Szinte hasonló a Terra crafthoz, és a neve is hasonló a REALM CRAFT 2021-hez, de nagyon szeretem ezt a játékot
3 mert még nem próbáltam de a videó alapján jónak látszik.
wow 👏 Szeretem ezt a játékot, és a grafit jó, de ebben a játékban nincs camand blokk, így ez a játék olyan, mint a minecraft. kiváló a játékod. Ezt a játékot szeretném játszani a barátaimmal.
Nem tudom, hogyan mondjam ezt, de van egy hiba, hogy ha beugrik egy két blokk területére, és kijön a két blokk területéről, akkor feldob a levegőbe, de kérlek ne javítsd ki nagyon hasznos.