Post by deogeosecbackquan on Feb 9, 2022 9:03:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: jautra spēle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: jautra spēle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: jautra spēle 2022 version ▞▞▞
Spēles ielāde ilgst mūžīgi 😕 tā sasalst. Lūdzu, sakārtojiet to
Šī bija slikta pieredze... man vajadzēja pārbaudīt atsauksmes, nevis to lejupielādēt... es spēlēju vafeļu pasaulē 60 līmeņos, bet sākuma ekrānā nebija kartes opcijas, lai es varētu doties uz citiem restorāniem... tāpēc spēle mani aizkaitināja...Un es to atinstalēju...tiešām man tā bija ļoti slikta spēle...
Jā, man ir jārestartē spēle
Kāpēc ir jāpaiet pārāk daudz laika, pirms ēdiens ir gatavs..tas ir nopietni kaitinoši..tas nepadara spēli jautru..Man ir kārdinājums izdzēst 🙄
Es nedomāju, ka man patīk spēle
kāpēc tas nedarbojas pēc 68 līmeņa??
Sveiki..Šodien es spēlēju savu spēli, un tā nevar pāriet uz nākamo posmu..Man tā ir jānotīra un vēlreiz jāieiet spēlē..Lūdzu, izlabojiet šo spēli.
Varētu būt laba spēle.. bet tā ir ēdiena gatavošanas dienasgrāmatu pārtraukšana.. Man lika pievienoties ģildei, kur viņi visi bija pilni, tāpēc es to izveidoju pēc 2 nedēļām, un joprojām nebija neviena dalībnieka.
Šī bija mana mīļākā spēle līdz atjaunināšanai. Tagad tas ir pilnībā iesaldēts un gribētos, lai visa ieguldītā nauda tiktu atdota!!! esmu tik traks.
Šī spēle ir jauna, un viss, ko tā dara, ir iesaldēšana. Labojiet to pēc iespējas ātrāk. Piešķirot tai vienu zvaigznīti, tas varbūt mainīsies, kad visi novērsīsit problēmu
Rotējošais ritenis kaitina. Tas vienmēr apstājas pie monētām pēc pastiprinātājiem. Nav iespējams laimēt dārgakmeņus vai džekpotu vai pat pastiprinātājus. Turklāt katrs līmenis neļauj jums uzkāpt līderu sarakstā pēc 60 līmeņu pabeigšanas. Jums pat nav mini spēļu. Vienkārši nav iespējams laimēt dārgakmeņus un jaunināt. Tiešām vīlies.
Beidzot sanāca to atskaņot. Bet tas ļoti velkas un sasalst.
Jūsu maizes kastes līmenī tas karāsies tik daudzas dienas, ka nedarbosies. Tāpēc es saskaros ar problēmu, lai pabeigtu līmeni... Tāpēc, lūdzu, izlabojiet to. Citādi spēle ir lieliska
Jautri, taču kļūdas tiek novērstas pēc tam, kad esat pārspējis šo 1 līmeni un uzvarējis un laiks beidzas, jums ir jāpamet, lai izkļūtu no šī līmeņa. Tas nekad nebeidzas, kamēr pulkstenis ir pulksten 00:00 un neviens klients nav palicis. Nav atlicis veikt atinstalēšanu
Šajā spēlē ir tik daudz problēmu. Es tagad dzēšu. Pārāk nomākta.
Šī spēle pārāk sasalst. Es nevaru skatīties videoreklāmas bez spēles avārijas.
Cooking My Story: köksspel Arkadspel ixtn
Tas ir ļoti lēni un slikti graghic
Cooking My Story: hry s jedlom Arkády rkt
Laba spēle.
Ja jūs vēlaties ātri, spēle sasalst un tā sasalst spēles vidū. Es esmu iestrēdzis, tad 2. reizi tas neļaus man spēlēt maizes kastē.
Nepievienojiet spēlēm mīlas stāstus, jo spēles ir SPĒLES
14. līmenis nedarbosies pareizi, iesaldē piešķīrumu
Es lejupielādēju, un tagad tas neļaus man piedalīties spēlē
Neatbildēt nav jautri. Nevar nespēlēt šo spēli, nereaģējot.
Esmu visu atjauninājis Waffle restorānā un pabeidzis to, bet joprojām tā slavas līmenis nesasniedz 5. Tas rāda 492/500. Lūdzu, iesakiet risinājumu! Esmu sazinājies ar spēles palīdzību, bet nesaņēmu risinājumu. Es atinstalēšu spēli un nevienu neatsaukšu.
Spēle pastāvīgi apstājas, nekādā veidā nevar pielāgot iemiesojumu, ardievu!!! Spēle tagad pat netiks atvērta!!! Nav iespējams sazināties caur spēles atbalstu, kad pati spēle netiks atvērta!!!!👎👎👎👎😡😡😡😡
Tas bija garlaicīgi
Spēle tagad pat netiks ielādēta.
Sākumā tas šķita jauki, un man ļoti patika spēle. Bet tagad tas nepārtraukti rāda, ka spēlējiet citu virtuvi, lai nopelnītu vairāk zvaigžņu, bet es nevaru atrast karti. Kur tas ir?? Es joprojām esmu iestrēdzis vafeļu kārtā. Tagad tas ir kaitinoši. Labojiet šo, lūdzu.
Spēle ir ļoti aizraujoša, taču dimantu ir pārāk maz visiem jauninājumiem, jo tie ir ļoti dārgi
Man nekad nav nācies spēlēt. Spēle iestrēga ielādējot......
Šī ir sliktākā lietotne, ko jebkad esmu spēlējusi, un manam ekrānam kļuva melns. Jums tas būs jāizlabo. Vai arī noņemiet to.
Kur ir ģildes variants I gandrīz pabeigts otrais restorāns 😡?
Es nesaņemu savus kredītpunktus par spēlēšanu un spēļu sasalšanu.... lūdzu, palīdziet, man patīk šī spēle
Pēc tam, kad trīs reizes ielādēju, nespēju pat nosaukt vārdu savam šefpavāram un man bija jāatiestata tālrunis. ES izstājos. Nav ieteicams.
Es atjaunināju spēli tagad un nevaru tai piekļūt
Tam nav skaistas grafikas 😒
Cik stulbi tas bija pirms labošanas, cik stulba šī spēle tagad ir, es apkalpoju, bet neviens klients to nepieņem, stulbais biedrs
Esmu iegādājies visus uzlabojumus un dekorācijas vafeļu restorānā, taču tas rāda 493/500, kas ir tik absurdi. Nav vairs ko pirkt. Es nevaru iegūt slavas punktus. Vienkārši novērsiet šo problēmu
Pēc nesenā atjauninājuma lietotne nepārtraukti avarē. Tas katru reizi parāda kļūdu, un es pat nevaru spēlēt viena līmeņa popkorna restorānu. Lūdzu, izlabojiet kļūdu pēc iespējas ātrāk, pretējā gadījumā man būs jāatinstalē spēle.
Patīk piešķirt tai 0 zvaigznes, bet , pirmo daļu ir pietiekami viegli izturēt, bet otro ir pārliecinoši un smieklīgi grūti. Tāpat kā daudzi es esmu redzējis neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, jūs vienkārši nevarat tikt tam garām. Stāsts man īpaši patika galvenokārt tāpēc, ka tā sauktais mentors bija gan augstprātīgs, gan izrādīja skaidru favorītismu. Viņa rīcība mani nemitināja. Dizaina iespējas bija briesmīgas, un arī jūs nevarat pielāgot savu raksturu. Tikai laika izniekošana. Ēdienu gatavošanas dienasgrāmatas ir daudz labākas.
Towerlands - tower defense Diskarte dryz
Esmu maizes nama 58. līmenī. Pēc 56. līmeņa pabeigšanas jaunināšanas stacija netika atvērta, un, pabeidzot 57. līmeni, spēle netiek atvērta.
Katru reizi, kad es iegūstu balvu, nododu sēriju, mana atlīdzības kaste ir tukša, es nevaru progresēt spēlē, es nevaru atjaunināt aprīkojumu. Es tikai saņemu tukšas dāvanas. Atinstalējot spēli, žēl, ka man patika spēle
Cooking My Story: hry s jedlom Arkády rkt
Neatvērsies
Tikko ielādējas.. pagaidi līdz 20 minūtēm un mēģini gandrīz 5 reizes 😧😤
Šī ir laba spēle
Šī spēle ir ļoti izteiksmīga. Man tā ļoti patīk yyyyyyyy!😃😃
Spēle netiek ielādēta, to pat nevar lejupielādēt.
Diemžēl šīs spēles ielāde prasa daudz laika. Un nevar ievadīt šefpavāra vārdu. Lūdzu, izlabojiet.
Man patīk spēle, bet tā ir viegli un padara to grūtāku