Post by imotimunav on Mar 5, 2022 23:56:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina visu ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Briesmīga spēle tā nav nekas līdzīgs pievienošanai, un ir tik daudz papildinājumu, nelejupielādējiet, tas ir garlaicīgi, bet tā nav sliktākā spēle, kas ir lejupielādēta, tāpēc izmēģiniet to, ja vēlaties, bet jūs galu galā to izdzēsīsit
Šī spēle ir 5 līdz 8 gadu vecuma pilnīga laika izšķiešana..... Spēle ir atšķirīga, neticat attēlam
nu, es nedomāju, ka šī spēle man ir piemērota, jo" atbilde uz katru jautājumu patiesībā ir ārpus manām domām, lai nebūtu rupji, bet tas ir st00pid, es domāju? man nopietni par to nebija ne jausmas. tas mani kaut kā sarūgtināja, un man ir jāatinstalē šī spēle
1 līmeņa pievienošana nāk, bet spēle ir laba un interesanta, un daži līmeņi atkārtojas atkal un atkal. Tāpēc es izdzēsu šo spēli
15 sekundes reklāmu pēc katrām 10 spēļu sekundēm.
Reklāmas uz reklāmām. Reklāmas arī ir pretīgas.
Es redzēju reklāmu, ka tā bija tik ļoti smieklīga, ka es lejupielādēju, bet tā tika parādīta runājošā toma spēlē, kas ir tik kaitinoša, ka tā nav paredzēta bērniem
Laba spēle bērnam
Visu laiku sliktākā spēle. Spēlē nav loģikas, un katru sekundi ir reklāmas, katrā līmenī jums ir jāredz vismaz 6 vai 7 reklāmas.
Ļoti vvvvvvvvvvv bakvaas gane neatveras un karājas kad atveras nelejupielādē ļoti slikta spēle sliktākā spēle
Slikti, jo dažreiz tas nereaģē problēma 1 ir pārāk daudz reklāmu problēma 2 tā nereaģē manā ierīcē problēma 3 tā teica, ka 50. līmenis ir atbloķēšanas problēma 4 Samsung Galaxy cilnē ir trakas ierīces un tas kaut ko ļoti sabojās. badddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd! Es atinstalēju bye Es novērtēju 2 zvaigznes
Comics Bob Hjernetrim mgv
Jauka ziņa, paldies par mani aap ko bhi bolunga bhi Ankush Sharma un 18 sēriju plzz khy lest kk Kori Amethi AAP modrībā jūs interesē, un es esmu students nākotnē
Clash of Beasts: Tower Defense रणनीति fbjl
Tas ir labi, bet padariet to kā mazliet smieklīgu, tikai draudzībai un mīlestībai kaut ko vairāk
Man patik
72 līmeņi, un tas atkārtojas daudzās reklāmās, kuras nav vērts lejupielādēt, ja vien nevēlaties tērēt laiku
Spēle ir viltota. Nav loģikas šai spēlei. Visas epizodes ir bezjēdzīgas.
Man patīk spēle, bet tā pārstāja darboties, un katru reizi, kad mēģinu to spēlēt, tiek teikts tas pats: "Nākamnedēļ tiks izlaistas jaunas epizodes."
Lēnas animācijas. Varētu būt jautri, bet es tam esmu pārāk nepacietīga
LŪDZU, ATDODIET MANU SUNI 😭. PIEDZIET, KA ES VIŅU NEIZSTRĒŠU. Mans 12 gadnieks to lejupielādēja, un tagad mans suns ir pazudis. Viņš ir bijis iezemēts 6 gadus, un tagad es saņemu šīs netiklās reklāmas. Katra sieviete, ko viņš izģērba, ir diena manā pagrabā, bez ēdiena. Mans suns, koijots, man bija vairāk dēls nekā viņš. Es tev iemainīšu vienu veselu 12 gadus vecu puiku pret savu suni. Es vienmēr domāju, ka viņš tik un tā smird, viņš bija kļūda.
Šīs spēles reklāmas ir tik satrauktas, ka es lejupielādēju, jo man tā likās smieklīga, piemēram, haha, bet tā joprojām ir laba un aizraujoša
Garlaicīgi. Lēmumu pieņemšanā nav loģikas un pārāk daudz reklāmu, lai jūs varētu iesaistīties.
Esmu tik priecīgs, ka šī lietotne ir ļoti jauka, ļoti vienkārša un komēdiska
Tas ir ļoti vienkārši, bet pēc kāda laika kļūst garlaicīgi
Es piekrītu, ka tā ir laba mīklu spēle, taču man vajadzēja 10 stundas, lai to lejupielādētu! Paldies
Spēle ir bezjēdzīga...Es ienīstu spēles, kas tevi iespiež cilpā ar reklāmu... tu vienkārši turpini doties uz spēļu veikalu, lai palielinātu klikšķus, lai viņi pelnītu naudu... netraucē pat reklāmu lejupielādi. vienalga tevi noslīcinās. Nevaru izturēt vienu posmu, ja netiek parādīta reklāma...
Man tas patīk, bet tomēr jūs reklāmas
Esmu piešķīris visas zvaigznes, jo, ja mēs pagriezām interneta savienojumu, tad starp spēli netika parādīta neviena reklāma, tāpēc es mīlu šo spēli. Paldies ☺🙂
Atbildes ir pilnībā sajauktas, tāpēc, izvēloties nepareizu atbildi, jūs saņemat vairāk reklāmu. Ja vēlaties skatīties reklāmas vairāk nekā spēlēt spēli, ja vēlaties restartēt spēli, jo dažas reklāmas nevar izlaist, lejupielādējiet šo lietotni. Id slap s out puisis, kurš ievietoja tik daudz progr.
Smieklīga spēle. Bet reklāmas ik pēc dažām sekundēm man to sabojāja. Jūs nevarat izklaidēties spēlējot spēli, kad jūs pastāvīgi bombardē ar reklāmām par lietām, kuras es pat nevēlos.
Comics Bob Câu đố mrd
Man patīk šī spēle, bet reklāmas uz to mani kaitina
Tas ir lieliski, un komiksu grāmata ir pārsteidzoša, bet es jums piešķīru tikai trīs zvaigznes, jo, kad es nokavēju vienu sēriju, man viss jāsāk no jauna
Es saprotu, ka pieaugušajiem domātas fantāzijas, un man nav iebildumu, ja tas ir pieejams Play veikalā, spēle ir vienkārša un laba, bet kāpēc es redzu pieaugušajiem paredzētus papildinājumus citās lietotnēs un spēlēs, kuras nopietni spēlē pat bērni. . Piemēram, kad es rakstu, es redzu šo papildinājumu Asphalt 9 leģendām. Esmu redzējis šo spēļu papildinājumus vairāk nekā 20 lietotņu līdz šim un domāju, ka beidzot vajadzētu to nobalsot Play veikalā. Un apsveicu reklāmas uzņēmumu ar tāda līmeņa cenzūru.
Pārāk daudz reklāmu, nav pietiekami daudz spēļu
Comics Bob Slagalice fgw
Šī ir viena no JAUKLĀKAJĀKĀM spēlēm, ko jebkad esmu spēlējis Android ierīcē
Šī ir labākā spēle, kas jebkad ir bijusi tik laikietilpīga un jautra, ka jūs to spēlējat, un tā vairs nekad neatstās jūsu tālruni
Jautra radoša spēle, kurai ir liels potenciāls, vienīgā problēma ir daudzās reklāmās pirms līmeņa un dažreiz arī tā laikā. Es varētu izturēt sludinājumus, ja a) tur to būtu mazāk un b) reklāmu dažādība būtu lielāka. Reklāmas noder....kādam, bet vai viena un tā pati reklāma ir jārāda 4 līdz 6 reizes pēc kārtas???
Comics Bob Hjernetrim mgv
Man ļoti patīk šī spēle... Vienkārši tajā nav vardarbības...un tai ir jauks stāsts ar saldām beigām...Tā būtībā ir komiska tēma
Kā citi ir teikuši pārāk daudz reklāmu pat spēles laikā. Notiek atinstalēšana.
Reklāmas ir seksuālas, taču atcerieties izmantot multfilmu loģiku
Ļoti jauka spēle ļoti super spēle 👍👎👌 ļoti laba spēle
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra 😍😊😊😊
Super 👍👍👍😍🥰🥰🥰
Šī spēle ir jauka, bet dažreiz tā rāda sliktu reklāmu, es izslēdzu internetu, lai neviena reklāma netiktu rādīta, es arī pabeidzu šo spēli, tas ir tik jauki, man patīk, bet reklāma ir slikta
Tā ir patiešām laba spēle. BET TAI IR TIK DAUDZ REKLĀMU!!!!
Es ceru, ka spēles beigas ir 71, un es ceru, ka pēc atjaunināšanas tiks turpināts līmenis no 72 līdz beigām.
Kad tas ir nepareizi, jums jāgaida tik ILGI, līdz varat mēģināt vēlreiz
Pārāk daudz reklāmu, kuras jūs rādāt, atkārtojas atkal un atkal, kur alu cilvēks ieguva Zippo šķiltavas.
Spēle ir sliktākā 😆spēle pasaulē, un šī ir tikai nogurdinoša😴 un mana dzīve ir sliktākā spēle manā dzīvē😂 neinstalējiet citas
Šitā spēlē ir forša ļoti
Šī spēle ir lieliska es nepiedzīvoju reklāmas traucējumus, vienkārši izslēdziet interneta pieslēgumu/wifi/mobilos datus es skatos reklāmu tikai tad, ja izglābu viņu un neredzu šajā spēlē neko pieaugušajiem paredzētu lietu, bet kāpēc viņi to darīja Novērtējiet šo spēli seksuāli Es domāju, ka tā ir gluži kā cita spēle, kuru es spēlēju iepriekš, bet viņš ir izmeklētājs. Man ļoti patīk šī spēle