Post by imotimunav on Mar 6, 2022 0:15:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalların hackini artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollespill iia
Oyun əladır Mən sadəcə olaraq oyuna daha çox sürət qatmağınızı və ya siz və ya rəqibinizin 4 saniyədən çox hərəkətsiz dayandığınız yerdə dayandırmağınızı diləyirəm. Təxminən 8 ildir Nekki oyunlarını oynamışam. Mən də sizin oyunlarınızı sevirəm. Döyüşü lal edin, niyə legionlar bütün digər klanlar üçün fərqli legion vuruşlarını eyni şəkildə edə bilmirlər
zəhmli oyun, darıxdığınız zaman çox əyləncəli və əyləncəlidir. darıxdırıcı kimi 😜 belə bəli..,.................. sadəcə cəhd edin. deyəcəyim yeganə pis şey odur ki, yükləmə uzun çəkir və bir çox paketi yükləmək lazımdır. amma ümumilikdə çox yaxşıdır
Reytinqli oyunçuların sayı azdır.. AI rəqibi ilə oynamaq çox məyusedicidir.... ona görə də ona 3 ulduz verirəm... Digər tərəflər yaxşıdır
Əla qrafika və oyun. Bu yaxşı oyundur, inanın mənə, məmnun etmək asan deyil, amma bu oyun pula dəyər *****
mhteşəm bir oyun gçekdən möhtəşəm hele yeni xarakter liynx shadow highit2 ve3dən da yaxşı
əla döyüşlər və animasiyalar , kaş personajları əldə etmək bir az daha asan olaydı amma əladır 😁
Shadow Fight Arena - Ninja PvP APK version 1.3.2 with multi variants: Epic 3D PvP fighting games! Play with your friends online or fight bots offline!
yaxsi oyundu
Yükləmə 200 ə qalxıb oyun hələdə açılmır
Ən yaxşı oyun yeniləmədən əvvəl idi. Bu, kubok uyğunlaşdırma sistemini məyus etdi, hətta heç bir qələbə yüksək reytinqli qələbədən 5 kubok qazanmadı. Belə bir iyrənclik.. Qış marafonu haqqında, istifadə etdikdən sonra matça bilet alınmadı. Tapşırıqlardan bilet almaq mümkün deyil. Lütfən bu problemləri həll edin.. yenidən oynamaq çox bezdiricidir. Yüksək sikkələrin yenilənməsi, kubokların uyğunsuzluğu, birdəfəlik mükafat, marafon üçün tapşırıqların mövcudluğu və s..
Əlaqə çox qorxunc və qəbuledilməzdir. Bundan da pisi, tərtibatçı heç vaxt bu problemi həll etməyə çalışmaz. Hər hansı yeni yenilənmiş versiyada bu problem hələ də eynidir.
Braat, canavar yalnız heyvandı ki, zəng eliyirsən adboy verib özü yığır 🐺🤘🏽
Fight against other players in a free online 3D fighting game. Compete in 2 player PVP combats or brawl for fun with friends. Welcome to the ninja realm!
Shadow Fight Arena – Ninja PvP APK | APKDownload.com
💪
Shadow Fight Arena – Ninja PvP APK - HappyMod
Shadow Fight Arena – Ninja PvP 1.3.1 APKs
Потрясающий Shadow Fight в режиме PvP. Эта игра немного изменилась по сравнению с предыдущими частями, и вместо того, чтобы увидеть сложный beat'em up, мы
Yaxşı oyun du sadəcə olaraq bir az qəlizdi
Mən oyunun böyük fanatıyam. Sadəcə bilmək istədim ki, Hong Joo'S 1) Zərərsizlik gücü nə vaxtsa işləmir, mən uzaqdan hücumla havada vuruldum. 2) Bəzən rəqibə çox yaxın dayanarkən, qığılcım məsafəli hücumu qaçırır
Rəqibin internet bağlantısı pis olanda döyüş dayanır və mən avtomatik olaraq məğlub oluram. Bu, mənə çoxlu sayda kuboklar bahasına başa gəldi. Bu problemi tez bir zamanda həll edin. Yeni personajlar, yerlər və mümkünsə hekayə rejimi əlavə edin.
Yeni yeniləmə çox yaxşıdır, oyun indi super hamardır və yavaş hərəkət effekti lənət olsun ki, ən yaxşısıdır!!! 1 vs 1 rejimi bizə sf2 və sf3 hissi verir, Nekki Banzai, mən Vektor-dan bəri oyunlarınızı izləyirəm, təşkilatın nə qədər böyüdüyünü görmək çox xoşdur, Spine-i səbirsizliklə gözləyirik 😊 həmçinin, davam edin yaxşı iş!!!. Mənim yalnız 1 xahişim var, plz dərilərin qiymətlərini aşağı salın və SFA-ya keçin.
Bu oyun əyləncəlidir. Hər bir xarakter çox əyləncəlidir və yaxşıdır. Bu, sizi müxtəlif personajların oyun tərzinə uyğunlaşdırır və utancvericidir ki, bir anda yalnız 3 oynaya bilərsiniz. Nəzarətlər yaxşıdır, bəzən bir az cavab vermir, lakin çox dəli deyil. Mən daha çox personajlar, gildiyalar və 3v3 komandalar əlavə etməyi tövsiyə edirəm. 6 oyunçunun hər biri döyüşmək üçün öz xarakterini seçir. Baxmağa qayıtdım. Və bir ulduz atdı. Hong-Joo və Jack Bulwark sadəcə sındılar. Necə təsvir etmək üçün kifayət qədər yer yoxdur, lakin əyləncəni məhv edirlər
yaxşı oyunudur
Fantastik oyun qalib gəlmək üçün az maaş alır, amma ən azı oyunun əvvəlindən ortasına qədər bu, mənə çox təsir etmədi
Shadow Fight Arena – Ninja PvP 1.3.1 - A2ZAPK
Oyun əla görünür, qrafika istənilən kölgə döyüş oyununun ən yaxşısıdır. Digər sonra bu oyun durmaq və ya parlaq deyil. Bundan başqa, üç döyüşçüdən ibarət komanda bu oyunda həqiqətən də yeni və ya maraqlı heç nə yoxdur. Bu hekayəsiz kölgə döyüşü 3 kimidir və bu, olduqca tez darıxdırıcı olur. Mən başa düşmürəm ki, niyə gedib tamamilə yeni bir oyun yaratdılar. niyə bunu SF3-ə əlavə etməyək
Qəddarcasına dürüst baxış. Əvvəlcə mənfi cəhətlərdən başlayacağam. Adamlar deyir ki, giriş gecikir, bir az gecikmə var. Amma heç də pis deyil. Bu, bəlkə də ikinci gecikmənin 1/2 hissəsidir. Bu, maksimum gücə çatana qədər bütün günü üyüdə biləcəyiniz bir oyun deyil. F2P, sandıqları almaq üçün vaxt lazımdır. Döyüş keçidi... Mənim sevimli deyil. Bunun yaxşı mükafatları var, amma! BP başlayandan bəri hər gün 2 sandıq kilidini açır. Beləliklə, keçidin ilk günü olduğunu söyləyin. Siz ondan yalnız 2 lvls əldə edə bilərsiniz (bu, F2P üçündür). Pros: Qalan hər şey yaxşıdır
Həqiqətən yaxşı oyun və üslub həmişə kölgə döyüş oyunlarını sevir. Bununla belə, 568 mb yükləmə tam mənim ən çox sevdiyim hissə deyildi, çünki bu, böyük bir oyundur, lakin 3 ulduz qədər yer tutmasa, yenə də istərdim.
Mən davamlı olaraq 5 matçda uduzdum və sırf oyun nasazlığına görə 240 xal itirdim və başqa oyunçunun şəbəkə problemi ilə qalib gəlməyə hazırlaşanda heç-heçə verdilər.
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Simulacijske igre ikt
mükəmməl
Əla OYUNDU TOVSİYƏ EDİRƏM
Məncə Əla oyundur
Oyun mükəmməldir.. amma onlayn oynamaq çox pisdir.. İnternet bağlantınız nə olursa olsun.. bu, pis internet bağlantısını göstərir və matç fasilə və texniki məğlubiyyət olacaq, sonra uğursuz oldunuz.. reytinq oynamaq çox təhlükəlidir və məndə oynamaqdan nifrət edir. .. lakin kölgə ilə mübarizə oyununu oflayn oynamaq əladır ..
gözəl oyun ...möhtəşəm oyun interfeysi möhtəşəm qrafika ilə birlikdə tamamilə immersiv oyun təcrübəsi yaradır...
Mən bu oyunu çox sevirəm. Mən çox sevirəm, mən onu dünən quraşdırmışam və 7 saat oynayıram, amma hər ay 10 dollar göndərməli olduğum şeydən məyus oldum. Tələbə üçün belə pul xərcləmək çətindir. Cod mobile kimi ümid edirəm ki, mən yalnız bir dəfə pul xərcləyirəm və bu, növbəti döyüş biletini almaq üçün kifayət qədər cod xalını verir, ümid edirəm ki, bu oyuna gələcək. Mən həqiqətən döyüş biletini almaq istəyirəm, amma hər ay məni dayandırır😞😞😞
Sevdim. Qrafik baxımından əla olan çentikləri dəstəkləyir. Kölgə döyüşündən daha yaxşı qrafika 3. Oflayn oyun süni intellektlə mümkündür, ona görə də bu, açıq-aydın əla oyundur. O, həmçinin nəhəng Shadow Fight 3-dən daha az yaddaş tələb edir. Gameloft-un Iron Blade oyununda olduğu kimi, bu oyunda ya yeniləmə ilə, ya da ola bilsin ki, avtomatik döyüşü özündə əks etdirən yeni Shadow Fight 5 funksiyası kimi avtomatik döyüş etmək əla olardı. bir oyunçu yorğun olduqda əladır. Oyunun tamamilə filmə çevrilməsi xoşdur.
çox yaxşı
Oyuna başlamakta zorluk çekiyorum. Heç oynayamadım
Oyun təcrübəsi yaxşıdır. Ancaq bəzi çatışmazlıqlar var ki, mən kubok yol mükafatlarını toplaya bilmirəm. Xahiş edirəm bunları düzəldin. Ən pisi isə Campers-dır. Bilmirəm niyə bu sürünənlər yalnız düşərgə etmək məcburiyyətində olduqda oynamağa gəlirlər. 10 oyunçudan 8-i düşərgəçidir.
Ən pis dizayn. Bir az aşağı reytinqli oyunçu ilə uduzduqda, 50 yuxarı xal ayırırlar. Siz eyni üzərində qalib gələndə sizə yalnız 5 xal verirlər. Başlanğıcda seriya bonusu üçün 30 xal var idi. İndi onu da aparıblar. Artıq maraqlı deyil.
,👍
Yenilənmiş rəy. Olduqca əyləncəli oyun və mexanikadan xoşum gəlir. Personajlar da maraqlıdır, lakin bəzi qəhrəmanlarda istedad və qabiliyyət yoxdur, digərləri isə olduqca güclüdür. Tərəqqi mükafatlandırılır, bu mənim xoşuma gəlir. Uyğunluq problemləri həll edildi. Yeni 1 vs 1 rejimi əla və dəyərli əlavədir ki, bu da oyunu daha balanslı edir, hansı ki, əvvəllər problem idi. Əlavə edilmiş yavaş-mo killshot sırf dahidir.
Ən sevdiyim oyunlardan biri. Amma yeniləmədən sonra.Qəhrəmanlarımı yeniləyə bilmirəm.Çünki yeniləmə qiyməti çox yüksəkdir və mən çox vaxt 3-ə 3 oynamağa başlayanda.Düşərgəçilərlə oynayıram.Bu mənim üçün çox bezdiricidir.və yeniləmədən əvvəl mənim kubok səviyyəm 7000-dir. .amma internet bağlantısı ilə sadəcə bir oyunu uduzduqdan sonra birdən -40.i yenidən oynayıram və oyunçu qazanıram.yalnız 2 kubok qazandıqdan sonra.nə edə bilərəm.və bu oyunu son 8 ayda oynayıram və maksimum qəhrəmanlarım səviyyə 10. amma mən monkeyKing-in kilidini aça bilmirəm.
Mən bu oyunu çox sevmək istəyirəm, amma özümü real oyunçularla deyil, CPU ilə mübarizə aparıram. Mən SF ailəsində yeniyəm, ona görə də kombinlər və strategiya baxımından bir qədər geridə qalmışam. İstəyirəm ki, Nekki tərtibatçıları həm də AKSİYASI/MACARA hissləri olan mobil cihazlarda ən heyrətamiz döyüş oyunundakı əvvəlcədən hazırlanmış patronlar və personajlar deyil, SF3 pvp rejimi yaratmağa diqqət yetirsinlər. oyunun bir hissəsi səfərdə ☹️? XARAKTER YARATILIŞI VƏ FƏZİYYƏTLƏNMƏSİ!!! üzr istəyirəm yalnız mən!!
Pisdi
Super 2 dost bir biri ile oyanmasi daha super
Onlar birtəhər göydələn simulyatorunu əyləncəli edən bir oyun hazırlamağı bacardılar. Məni səhv başa düşməyin, onlarda əla bir şey var, lakin personajların olmaması və personajların balanssızlığı bunu belə edir ki, əgər siz çavuş kimi yüksək səviyyəli xüsusi hərəkət xarakteriniz yoxdursa, o zaman sizi pisləşdirir.
Yenə dırnaq vurdular! Möhtəşəm qrafika, döyüş mexanikası başqa səviyyədədir, bu günə qədər ən yaxşı və ən xoş SF oyunu, 4 ulduz, çünki bu oyunu gecikmədən oynamaq üçün yüksək sürətli bağlantıya sahib olmalısınız, çox vaxt rəqib tapa bilmirəm və qalan vaxtlar geridə qalır, əgər onlar serverləri və əlaqə problemlərini həll etsələr və daha az tələbkar etsələr, bu, pis olacaq!