(Android) Dronecast: Weather \u0026 No Fly Zones for Drone Pilots petab generaatori võtmeid
Mar 6, 2022 0:18:13 GMT
Post by imotimunav on Mar 6, 2022 0:18:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dronecast: Weather \u0026 No Fly Zones for Drone Pilots ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dronecast: Weather \u0026 No Fly Zones for Drone Pilots IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Dronecast: Weather \u0026 No Fly Zones for Drone Pilots 2022 version ▞▞▞
See rakendus on okei, seda tasub kasutada, kui vaatate mõnda funktsiooni, näiteks järgmiste päevade prognoosi
Seadetest on lihtne aru saada. Väga täpne.
Väga hea rakendus kohalike ilmastikutingimuste teavitamiseks enne drooniga lendama minekut. Ma annaksin sellele 5 tärni, kuna olen rakendusega uustulnuk ja tunnen, et pole seda piisavalt kaua kasutanud, et öelda, kas see on veel täiuslik rakendus.
Aitab palju. Plaanime ette.
Download iTekk ICARO APK latest version App by TEKK for ...
Praegu peavad droonipiloodi jaoks olema rakendused
Kasutan seda selleks, et teha kindlaks, kas see on minu mudellennukitega lendamiseks piisavalt ohutu
Tundub, et see töötab hästi ja teave näib olevat täpne.
Väga kasulik, kuna saan seada hoiatusläve tuule, tuuleiilide jms jaoks. Olen helikopteri lendur ja kasutan seda rakendust peaaegu iga päev.
Lihtsalt suurepärane rakendus droonipilootidele.
Hea töö! Loodan, et saate varsti vidinaid lisada! 😏
Töötab hästi. Mugav liides.
Parim rakendus, mille olen droonide ilmastikutingimuste jaoks leidnud. Nii lihtne kasutada, ilma invasiivsete reklaamideta. Ainus täiustus, mida ma näha tahaksin, on see, et saaksin selle sisestamise asemel valida praeguse asukoha.
Ma kasutasin rakendust B4Ufly, kuni leidsin drooniülekande ja see on palju parem ja täpsem. Mulle meeldib dronecast.parim viis drooni lennutamise kontrollimiseks ...
väga täpne ei ole mind alt vedanud
Väga kasutajasõbralik
Rakendus ei ole väga hea. See ei värskenda minu asukohta. See oli väga tore, kui see töötas.
Täpne ja väga abivalmis
Väga kena. Pole kindel, kas see on hüperlokaalne, kuid sellel on selline tunne. Kasutan lendamiseks UAV Forecast, kuid see Drone Cast vastab minu vajadustele paremini ja näeb graafiliselt parem välja. UAV Forecasti suundumused on tabeli kujul lihtsamad, kuid peale selle näib, et lähen üle Dronecastile. Dark Sky (sülitab maapinnale) stiilis vidinad oleksid toredad. VÄRSKENDUS: tõstis selle 5 tärnini. Selle kassid on olnud palju täpsemad kui UAV. Olen ka harjunud, et see on GUI ja ei vaja tabelit!
Dronecast: Weather & No Fly Zones for Drone Pilots Clima ysry
Ma ei lenda ilma siin eelnevalt registreerimata
Infoga rahul
Suurepärane rakendus, teeb täpselt seda, mis kirjas ja siiani on olnud 100% täpne 👍
Rush Royale: Tower Defense TD Strategia tce
Väga kasulik algajatele!
Air Navigation Pro APK 8.1.821.111242208 App allalaadimine ...
Töötab nii nagu kirjeldatud...Lihtne ja lihtne kasutada armastan seda
Armastan seda rakendust, kui vaatan seda rakendust välja, ma lähen oma drooni praadima või ei vaata lihtsalt seda rakendust
Mugav ja hõlpsasti kasutatav rakendus, mille abil saate teada, millised lennutingimused kohapeal on. Lihtne seadistada. Tunniprognoosid kuni 48 tundi ette, mis on piisav, sest midagi pikemat poleks usaldusväärne, kuna ilmaennustused võivad muutuda.
Suurepärane rakendus, mis on käepärast
Uskumatult abiks ohutuks lendamiseks.
Päris täpne.
See on okei, see annab hea ülevaate eelseisvast päevast
Lae UAV Forecast for DJI Quadcopter & UAV Drone Pilots APK 2.5.3 ...
Ma konsulteerin alati Dronecastiga oma lennueelse ettevalmistuse raames.
Litchi for DJI Mavic / Phantom / Inspire / Spark - Google Play
Täiesti erinev kui Airmap ja B4ufly. Usaldan ...Drone cast ei ole kindel, kuid võrreldes ülejäänud 2 check with Faa 1st.
Täpselt ilmaga teeb, mis ütleb 😃
Otsustasin, et on aeg anda sellele rakendusele hinnang ja anda sellele tervelt 5 tärni. Olen seda Põhja-Inglismaal kasutanud viimased 9 kuud ja ei saa selle täpsuse pärast isegi talvel ette heita. See võimaldab mul päeva ette planeerida, et saaksin pausi ajal kiirele lennule välja sõita. peaaegu lõputu vihm ja lumi. Ära lase mind veel kunagi alt vedada!👍
Rakendus näib olevat väga täpne ja aitab kindlaks teha, kas saate lennata, kuid see pole täiuslik, peate siiski kasutama oma otsust. Seda soovitaks nii uutele kui ka edasijõudnutele lendajatele.
Väga hea... Kasutan tasuta versiooni, nii et ainult 2-päevane prognoos, just see, mida vajan.
Väga täpne ja usaldusväärne armastan seda rakendust
Sellel on täpne ilmateave sama ja järgmise päeva kohta. Saate oma drooni piire isikupärastada ja see annab punasega esiletõstetud kellaaega nõu, kui tingimused ei ole lendamiseks ideaalsed.
Lihtne ja kiire
Täiesti suurepärane annab teile enne lendu parimad vajalikud üksikasjad!
Suurepärane rakendus... absoluutselt vajalik drooniga lendamiseks
Sellest on palju abi olnud
Väga mõnus tööriist droonide jaoks ja on väga hea toode 👍
Droneritele oluline rakendus, mis aitab planeerida lende ja mitte kaotada teie drooni tuulde lendamise tõttu madala akuga,
Koordinaatide kaart pole täpne, loodan, et saate selle parandada ja see on minult 5 tärni
Hakkasin seda just kasutama, tore on enne välja minekut ilmaga tutvuda
See rakendus näitab, et tuuleiilid on 16 km/h, kui on tõesti vaikne